Hat évre ítélték a nógrádi nőt, mert megölte saját újszülöttjét

A Balassagyarmati Törvényszék pénteken hat év fegyházra ítélte első fokon azt a Nógrád megyei nőt, aki még 2017 februárjában megölte újszülöttjét. Az akkor 28 éves mihálygergei nő azután bukott le, hogy kórházba került, ahol észrevették, hogy pár nappal korábban szült. 

Az ítélet szerint 2017. február 20-án otthona mellékhelyiségében hozta világra lány gyermekét, akiről az orvosszakértő megállapította, hogy 34-36 hetes terhességnek megfelelő fejlettségű koraszülött volt. Az MTI beszámolója szerint ezután "a vádlott a vécékagylóból egy ágytakaróval a fejénél fogva kiemelte az újszülöttet, dobozba tette, az udvaron flakonokat és éghető anyagokat dobott mellé, majd megkísérelte meggyújtani. Miután ez nem sikerült, a holttestet egy zsákba tette és a ház melléképületében elrejtette." A csecsemő halálának oka fulladás volt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.