Iniesta elhagyja a Barcelonát

Ez lesz az utolsó szezonom” - jelentette be a könnyeivel küszködve Andres Iniesta, hogy visszavonul. Hozzátette, hogy a döntés nagyon nehéz volt, de jól átgondolta. „22 év után már tudom, mit jelent a Barcelona játékosának lenni, a világ legjobb csapata számomra” - jegyezte meg a 33 éves középpályás. Azt mondta, nagyon nehéz neki, mert az egész életét itt töltötte, és most búcsút kell mondania ennek. 

Fotó: Gtres/DPPI

Korábban arról lehetett hallani, hogy Iniesta Kínában folytatja tovább. Erre pénteken csak annyit mondott: „Sosem játszanék a Barca ellen, szóval nem Európában folytatom”. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.