Iniesta elhagyja a Barcelonát

futball
2018 április 27., 15:27
comments 40

Ez lesz az utolsó szezonom” - jelentette be a könnyeivel küszködve Andres Iniesta, hogy visszavonul. Hozzátette, hogy a döntés nagyon nehéz volt, de jól átgondolta. „22 év után már tudom, mit jelent a Barcelona játékosának lenni, a világ legjobb csapata számomra” - jegyezte meg a 33 éves középpályás. Azt mondta, nagyon nehéz neki, mert az egész életét itt töltötte, és most búcsút kell mondania ennek.

photo_camera Fotó: Gtres/DPPI

Korábban arról lehetett hallani, hogy Iniesta Kínában folytatja tovább. Erre pénteken csak annyit mondott: „Sosem játszanék a Barca ellen, szóval nem Európában folytatom”. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.