A baranyai tolvajok egy csomót melóztak, hogy szétflexeljenek egy széfet, de az kiábrándítóan üres volt

bűnügy
2018 április 28., 04:53
comments 45

Egy 24 éves hiricsi férfi arról mesélt a 17 és 49 éves társainak, hogy amikor januárban betört egy házba, kutatás közben talált egy széfet, de sajnos nem tudta kinyitni, így csak egy mikrohullámú sütőt tudott ellopni. 

A történet annyira megmozgatta a többiek fantáziáját, hogy ők is betörtek a házba. Amíg a 17 éves fiú a bejáratnál figyelt, a 49 éves férfi bement, és egy sarokcsiszolóval szétszedte a falba szerelt széfet, 

de a legnagyobb megdöbbenésére semmi sem volt benne. 

photo_camera Illusztráció: police.hu

A siklósi rendőrök nyomozni kezdtek az ügyben, majd elfogták a három férfit. Mindhárman beismerték, hogy betörtek a házba. A rendőrség az ügyüket a napokban  vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.