Többé nem szállít ingyen a magyaroknak az Amazon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Váratlanul eltüntette Magyarországot és Szlovákiát a díjmentes célországok listájáról az Amazon. Az Index szerint vigyázni kell, mert a rendeléseknél hiába jelzik bizonyos termékeknél, hogy ingyenes házhozszállítják őket, a vásárlásnál mégis rátesznek egy minimum 3,99 eurós szállítási költséget.

Pedig az elmúlt években úgy működött, hogy ha a cég német oldaláról (Amazon.de) rendeltünk, akkor 39 euró feletti összegben rendelés eseétén nem számítottak fel kiszállítási díjat. Ennek most valamiért vége. 

Lengyelország, Csehország, Németország, Ausztria, Svájc, Belgiumv Liechtenstein, Luxembourg, Hollandia, Dánia, Svédország és Finnországba továbbra is ingyen szállítanak  39 euró felett. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.