Többé nem szállít ingyen a magyaroknak az Amazon

gazdaság
2018 április 28., 05:21

Váratlanul eltüntette Magyarországot és Szlovákiát a díjmentes célországok listájáról az Amazon. Az Index szerint vigyázni kell, mert a rendeléseknél hiába jelzik bizonyos termékeknél, hogy ingyenes házhozszállítják őket, a vásárlásnál mégis rátesznek egy minimum 3,99 eurós szállítási költséget.

Pedig az elmúlt években úgy működött, hogy ha a cég német oldaláról (Amazon.de) rendeltünk, akkor 39 euró feletti összegben rendelés eseétén nem számítottak fel kiszállítási díjat. Ennek most valamiért vége.

Lengyelország, Csehország, Németország, Ausztria, Svájc, Belgiumv Liechtenstein, Luxembourg, Hollandia, Dánia, Svédország és Finnországba továbbra is ingyen szállítanak 39 euró felett.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.