Ismét áthaladó sünökre figyelmeztető közlekedési tábla került ki a XII. kerületben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tavaly számoltunk be róla, hogy mivel a XII. kerületben rengeteg a sündisznó, de mivel sok az arrafelé száguldozó autós is, gyakoriak a süngázolások, ezért helyi lakosok figyelmeztető táblákat tettek ki. 

A táblák az idei évre eltűntek, de mivel már az idei évben is történt halálos süngázolás az útszakaszon, olvasónk, Attila, és iparművész szomszédja, Zoltán újra táblákat készített: ezúttal nagyobb méretben, fényvisszaverős felülettel. 

Fotó: Attila, olvasónk

Reméljük, az idei nyár és ősz során a szokottnál kevesebb sünnek esik majd bántódása a XII. kerületben. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.