A Simpsons lett az eddigi leghosszabb főműsoridős amerikai tévésorozat

Sorozat
2018 április 30., 18:26

A vasárnap este sugárzott 636. részével a Simpsons lett a leghosszabb
főműsoridős tévésorozat. Az eddigi rekordtartó a 635 részes Gunsmoke című western volt, amit 1955 és 1975 között vetítették az amerikai tévék.

A Simpsons a most futó 30. évadával nem ért véget, két évad még biztosan várható a producerektől. A tavaly megrendelt részekkel együtt a sorozat 669 részből (és egy mozifilmből) fog állni.

Smithers a pácban
photo_camera Smithers a pácban

Az 1989-es premier óta Simpsonék világhírűvé váltak (csillaguk is van a hollywoodi Hírességek sétányán), elnyertek 32 Emmy-díjat kapott, a 2012-es A Simpson család – Maggie az óvodában című rövidfilmet pedig Oscar-díjra is jelölték animációs rövidfilmek kategóriában.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.