Akkora a tömeg a BKK reptéri járatán, hogy gyakran rosszul lesznek az utasok

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Rosszul lett egy utas a túlzsúfolt reptéri 100E buszon szombat délelőtt, számolt be a Közlekedő Tömeg blog. A jelenség gyakori, az óránként kétszer induló járaton mindig nagy a tömeg. 

Az RTL Klub Híradójának Kelemen Tamás, a Közlekedő Tömeg Egyesület elnöke elmondta, hogy a reptérre menő buszokhoz hasonló a helyzet az onnan induló járatoknál is, kígyózó sorok után, elviselhetetlen tömeg indul útnak. Az RTL Klub kereste a BKK-t, hogy 

ha ekkora igény van a 900 forintos reptéri járatra, akkor tervezik-e annak sűrítését,

de a szolgáltató egyelőre nem válaszolt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.