Orbán sajtófőnöke megerősítette: szerdán Brüsszelben van jelenés

POLITIKA
2018 április 30., 11:44

Miután német lapok arról írtak, hogy Orbánt berendelte az Európai Néppárt vezetősége és szerdán raportra várják Brüsszelben, megnyilatkozott az MTI-n keresztül a magyar miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan is. Tegyük hozzá: nem ez az első alkalom, hogy elfelejti tájékoztatni a magyar közvéleményt a miniszterelnök külföldi útjáról. Havasi egy szót sem írt az EPP hozzáállásáról, illetve a német lapok által emlegetett, pártszövetségbeli hangulatról, szerinte Orbán csak Manfred Weber frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben.

A magyar miniszterelnök az új nemzeti kormány céljairól, a következő évek feladatairól, és aktuális uniós kérdésekről is tárgyal majd,

teszi hozzá. Havasi szerint téma lesz

  • Európa és Magyarország keresztény értékeken alapuló kultúrájának megőrzése,
  • a határok és az európai emberek megvédése is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.