Összeülnek a baloldali pártok, hogy a budapesti időközi választásokról egyeztessenek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Népszava úgy értesült, hogy szerdán ülnek össze a baloldali pártok, hogy a budapesti időközi választásokról egyeztessenek. A szocialista Horváth Csaba a múlt héten hívta közös asztalhoz a DK-t, a Párbeszédet, a Momentumot, az LMP-t, 

a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot és a Liberálisokat,

hogy egy esetleges előválasztásról tárgyaljanak. A lapnak Horváth elmondta: elég hűvösen fogadták a pártok az ötletét. 

"Nem mondanám, hogy boldoggá tettem a pártokat az előválasztás ötletével, de a cél ettől függetlenül még ugyanaz: egy jelölt álljon majd a Fidesz indulójával szemben. Még egyszer nem fordulhat elő, hogy a választások előtt egy nappal még mindig a visszalépésekről egyezkednek a pártok,"

tette hozzá. Ennek ellenére a pártok jelezték, hogy ott lesznek az egyeztetésen szerdán.

Az országgyűlési választásokon győztes két fővárosi polgármester miatt lesz időközi választás Józsefvárosban, illetve a XV. kerületben. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.