Összeülnek a baloldali pártok, hogy a budapesti időközi választásokról egyeztessenek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Népszava úgy értesült, hogy szerdán ülnek össze a baloldali pártok, hogy a budapesti időközi választásokról egyeztessenek. A szocialista Horváth Csaba a múlt héten hívta közös asztalhoz a DK-t, a Párbeszédet, a Momentumot, az LMP-t, 

a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot és a Liberálisokat,

hogy egy esetleges előválasztásról tárgyaljanak. A lapnak Horváth elmondta: elég hűvösen fogadták a pártok az ötletét. 

"Nem mondanám, hogy boldoggá tettem a pártokat az előválasztás ötletével, de a cél ettől függetlenül még ugyanaz: egy jelölt álljon majd a Fidesz indulójával szemben. Még egyszer nem fordulhat elő, hogy a választások előtt egy nappal még mindig a visszalépésekről egyezkednek a pártok,"

tette hozzá. Ennek ellenére a pártok jelezték, hogy ott lesznek az egyeztetésen szerdán.

Az országgyűlési választásokon győztes két fővárosi polgármester miatt lesz időközi választás Józsefvárosban, illetve a XV. kerületben. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.