Nézők közé vágódott és többeket elsodort egy Lada az ásotthalmi roncsderbin

Fotó: Török János / Délmagyar

A Délmagyar tudósítása szerint súlyos baleset miatt szakították félbe a rendezők az ásotthalmi roncsderbit, ahol nagyjából 16.30 magasságában egy autó-lökdösődést követően egy piros Lada nekivágódott a sáncnak, kiszakította a második biztonsági sáncot is, majd egy homokbucka felett a nézők közé vágódott és többeket is elsodort.

Az esetről a Facebookon videófelvételt is megosztott egy néző. 

Ásotthalmon, a Gárgyán erdőben sorozatban negyedik alkalommal rendezték meg a hagyományteremtőnek szánt ásotthalmi roncsderbit. 

Fotó: Török János / Délmagyar
Fotó: Török János / Délmagyar

A lap szerint összesen hat sérültje van a balesetnek, közülük egy súlyos, négyen csak hámsérülést szenvedtek, egy gyerek pedig bokasérülést szenvedett. A rendőrség már vizsgálja a körülményeket, a versenyt lefújták. (Délmagyar)    

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.