Eszméletlen tigriskölyökre bukkantak az amerikai határon

Pár hónapos tigriskölyköt találtak egy elhagyott táskában az amerikai határőrök Mexikó és Texas határán. Az eszméletlen, legfeljebb néhány hónapos hím kölyköt Mexikóból próbálták az USA-ba csempészni, de a csempészek az amerikai határőrök érkezése előtt elmenekültek, maguk után hagyva a táskát, benne a kölyökkel.

A határőrök a közeli Brownsville állatkertjébe szállították a kölyköt, amely időközben magához tért, és a gondozók szerint teljesen felépülhet. A legfrissebb képen kifejezetten jó formában levő kistigrisnek tűnik:

A BBC beszámolója szerint az eset nem számít egyedinek, a drogcsempészeknek jól fizető melléküzletága lett az egzotikus állatok csempészete. A drogkartellek ranchein rendszeresen találnak egzotikus állatokat is. (Via BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.