Hadházy nem ül be a Parlamentbe 8-án

„Nagy valószínűséggel, ha fel is veszem a mandátumot, nem 8-án fogom megtenni. Nem hiszem, hogy valamiféleképpen nem lehetne tiltakozni amiatt, hogy nem egy legitim parlamentről lesz szó. Nyolcadikán szerintem nem kellene megjelenni” – mondta a HírTv-ben Hadházy Ákos, az LMP képviselői mandátumot nyert jelöltje.

Az Egyenesen c. műsorban Hadházy arról beszélt, nem tartja legitimnek a május 8-án megalakuló Parlament összetételét. 


Az LMP a választás után lemondott társelnöke arról is beszélt, hogy életében most volt először már nem társelnökként a közszolgálati rádióban, amikor megválasztották, nem hívták be: azaz behívták, de mire felért Szekszárdról, kiderült, mégse ülhet be vendégnek.

Hadházy a mostani interjúban vágott vissza: a Sallai R. Benedek történt incidensről akart kérdezni az MTVA riportere, de Hadházy inkább a kormány és a kormánypárt korrupciós ügyeiről beszélt. (Index/HírTv)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.