Mark Ruffalo már tavaly nyáron elszpojlerezte az új Bosszúállók-film végét

FILM
2018 május 02., 12:12
comments 161

Ahogy a 444 jósolta, már a nyitóhétvégén minden bevételi rekordot megdöntött a Marvel új Bosszúállók-filmje, a Végtelen háború. A nézők megrohamozták a mozikat, és a kritikusok többsége is pozitívan viszonyul a filmhez. Az embereknek pedig tetszik ez az egész, százezrek posztolnak sejtelmesen a film végéről, célozgatva arra, hogy ott valami nagyon nagy dolog történik.

A nézők még a New Yorker negatív kritikájával szemben is megvédték a filmet, a lap ugyanis azt vetette a készítők szemére, hogy a szereplőket be sem mutatják, csak feltűnnek a filmvásznon, így aki nincs otthon a Marvel-univerzumban, annak fingja sincs, mi történik. A New Yorker hozzállása azonnal vicc tárgyává vált az interneten, az emberek röhögni kezdtek azon, hogy az egyik legnagyobb múltú amerikai magazik kritikusa nem tudja, mi az, hogy filmsorozat.

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Az, hogy a nézők elégedettek a filmmel, nagy részben annak köszönhető, hogy a végén tényleg valami olyan történik, ami eddig soha a Marvel-filmek történetében.

Innentől pedig csak az olvasson tovább, akit nem zavarnak a szpojlerek.




Tényleg.




Csak az.



Szóval innentől szpojler.



Oké?





Mehet?




Jó.



Akkor szpojler.





Szóval a film végén a főszereplő hősök fele egyszerűen hamuvá válik, és meghal. 

Persze valószínű, hogy ez nem marad így, a Végtelen háború két részes lesz, tehát a következő filmben bizonyára lesz idő rendbe tenni a dolgokat.

Nem véletlen, hogy a Marvel minden erejével igyekezett ezt titokban tartani, és arról sem igazán beszéltek, hogy a Végtelen háborút két részesre tervezik.

Ehhez képest viszont 2017 júniusa óta van egy videó az interneten, amin a Bruce Bannert és Hulkot alakító Mark Ruffalo véletlenül elmondja, hogy a filmben mindenki meghal. (2:16tól)

link Forrás

Ruffalo a magyarul Hadigépnek nevezett War Machine-t alakító Don Cheadle-lel közösen adja az interjút, és ha nem lett volna azonnal nyilvánvaló, hogy Ruffalo valami nagyon durvát mondott, Cheadle reakciója után ez sem marad kérdés. A színészek meg is kérik a riportert, hogy ezt a részt majd vágják ki, Ruffalo pedig arcát a kezébe temetve kér bocsánatot, és mondja, hogy ezért ő bizony kapni fog a stúdiótól. (via Vox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.