Nem lesz többé rali Ásotthalmon, ahol a nézők közé repült egy piros Zsiguli

Tbg
baleset
2018 május 02., 16:38
comments 98

Nem lesz több rali Ásotthalmon, ahol május 1-én egy baleset miatt többen is megsérültek, amikor egy autó a nézők közé sodródott. Az RTL Klub híradója megszerezte a felvételt a balesetről:

Az RTL Klub híradó úgy tudja, nem lesz több roncsderbi Ásotthalmon. A sérültek között egy gyermek is volt, ő könnyebben sérült meg. 

Két embert továbbra is kórházban ápolnak, számolt be az MTI az M1 híradója alapján. Egy házaspár még mindig kórházban van nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel, többi között törésekkel ápolják őket.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.