200 négyzetméteren ég a szemét Angyalföldön

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két olvasónk is arról számolt be, óriási fekete füst gomolyog Angyalföld felett. Kérdésünkre Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese elmondta, a XIII. kerületi Tahi utcánál, 200 négyzetméteres területen kapott lángra az összehordott hulladék, a helyszínre három esetkocsival érkeztek, a tüzet öt vízsugárral oltják. Személyi sérülés a jelenlegi információk szerint nem történt.

Frissítés: A Katasztrófavédelem szóvivő-helyettesének közlése szerint a tüzet sikerült eloltani.

Fotó: Fotó: Olvasónk
Fotó: Fotó: Olvasónk
Fotó: Fotó: Olvasónk

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.