Csak úgy lógott egy autó a torontói hídról, és senki sem érti, hogy került oda

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rejtélyes kék autó csak úgy lóg a hídről a levegőben, és senki sem tudja mire vélni.

A kék Hondát egy torontói hídról lógva találták meg, és azonnal megjelentek az elméletek arról, hogy mi lehet.

  • Baleset?
  • Filmforgatás?
  • Jól kidolgozott, nagyszabású TRÉFA?

A rendőrség mindegyik lehetőséget vizsgálta, de még nem jöttek rá a megoldásra. Az autó egy kábelen lógott egy füves terület felett, vagyis emberekre nem jelentett veszélyt. Az autónak rendszáma sincs, és több ablaka is hiányzik. John Tory torontói polgármester is csak a fejét csóválta, és azt mondta, nem érti, hogy került oda a kocsi. A kanadai közösségi médiában pedig már azt kérdezik: az a furcsább, hogy ez megtörtént, vagy az, hogy senki sem tudja, hogyan? (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.