Csak úgy lógott egy autó a torontói hídról, és senki sem érti, hogy került oda

autó
2018 május 03., 05:42
comments 107

A rejtélyes kék autó csak úgy lóg a hídről a levegőben, és senki sem tudja mire vélni.

link Forrás

A kék Hondát egy torontói hídról lógva találták meg, és azonnal megjelentek az elméletek arról, hogy mi lehet.

  • Baleset?
  • Filmforgatás?
  • Jól kidolgozott, nagyszabású TRÉFA?
link Forrás

A rendőrség mindegyik lehetőséget vizsgálta, de még nem jöttek rá a megoldásra. Az autó egy kábelen lógott egy füves terület felett, vagyis emberekre nem jelentett veszélyt. Az autónak rendszáma sincs, és több ablaka is hiányzik. John Tory torontói polgármester is csak a fejét csóválta, és azt mondta, nem érti, hogy került oda a kocsi. A kanadai közösségi médiában pedig már azt kérdezik: az a furcsább, hogy ez megtörtént, vagy az, hogy senki sem tudja, hogyan? (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.