18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Kannibálnak vallotta magát az osztrák Alfred U., aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait

2018 május 3., csütörtök 15:07
84

A 63 éves osztrák Alfred U., aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait, kannibálnak nevezte magát – írja az Euronews. A testrészekre egy horgász talált rá.

A gyanúsított tóparti kunyhójának fagyasztójában a rendőrök megtalálták az áldozat belső szerveit, amikről Alfred U. azt mondta, azokat később akarta megenni.

Az eddigi vizsgálatok szerint a férfi a saját bécsi otthonában ölte meg az áldozatát, és a fürdőkádban darabolta fel, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a Fertő-tóhoz.

Illusztráció: Barnucz Balázs/Wikipedia

Azt vallotta, a prostituált áldozatát a bécsi West Bahnhoftól hívta el a lakására, de nem akarta bántani, csak azt akarta, hogy a fiatal nő megcsókolja, de az sikoltozni kezdett, amire Alfred U. – hogy elhallgattassa – megfojtotta.

Alfred U. 1984-től 32 éven át börtönben volt, mert megerőszakolt egy nőt, és az egyik mellbimbóját le is harapta. (Euronews)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt