18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Kannibálnak vallotta magát az osztrák Alfred U., aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait

bűnügy
2018 május 03., 15:07
comments 83

A 63 éves osztrák Alfred U., aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait, kannibálnak nevezte magát – írja az Euronews. A testrészekre egy horgász talált rá.

A gyanúsított tóparti kunyhójának fagyasztójában a rendőrök megtalálták az áldozat belső szerveit, amikről Alfred U. azt mondta, azokat később akarta megenni.

Az eddigi vizsgálatok szerint a férfi a saját bécsi otthonában ölte meg az áldozatát, és a fürdőkádban darabolta fel, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a Fertő-tóhoz.

photo_camera Illusztráció: Barnucz Balázs/Wikipedia

Azt vallotta, a prostituált áldozatát a bécsi West Bahnhoftól hívta el a lakására, de nem akarta bántani, csak azt akarta, hogy a fiatal nő megcsókolja, de az sikoltozni kezdett, amire Alfred U. – hogy elhallgattassa – megfojtotta.

Alfred U. 1984-től 32 éven át börtönben volt, mert megerőszakolt egy nőt, és az egyik mellbimbóját le is harapta. (Euronews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.