Már halottnak nyilvánították az eltűnt budapesti nőt, amikor láncokkal a lábán előkerült

2010-ben tűnt egy el budapesti nő, akkor már sokadszor, mire hat éven át eltűntként tartották számon - majd halottnak nyilvánították. 

2017 júniusában viszont előkerült Vecsésen, láncokkal és lakattal a lábán. A nőt egy élelmiszerüzletnél vették észre, „szemmel láthatóan alultáplált és elhanyagolt” volt.

Rendőrségi nyomozás indult, és kiderült, 2010-ben megismerkedett egy férfival és annak élettársával, akik meghívták magukhoz. Az ügyészség szerint a nő önként ment hozzájuk Monorierdőre, majd egy pincében kialakított lakrészben élt, ahol a ház körül dolgozott.

Többször is próbált elmenni, de mindig megtalálták, és visszavitték, egy idő után pedig leláncolták és bezárták. Egy alkalommal, amikor egyedül hagyták otthon, sikerült leszerelnie a láncot és elmenekülnie. 

A Monori Járási Ügyészség most vádat emelt: személyi szabadság megsértésének bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a férfit és élettársát. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.