Nemanja Nikolics lemondta a válogatottságot

foci
2018 május 03., 08:58
comments 77

"Minden mérkőzésre büszke vagyok, amelyen pályára léphettem, és hálás vagyok azoknak, akik bíztak bennem, köztük a magyar válogatott fantasztikus szurkolóinak, akik a nehezebb időszakokban is kitartottak a csapat mellett"  

- nyilatkozta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának Nikolics Nemanja, a válogatott csatára, aki úgy döntött, többet nem szerepel a címeres mezben.

Nikolics, aki az amerikai MLS ligában, a Chicago Fire-ben játszik, azzal magyarázta a döntést, hogy a klubkarrierjére szeretne koncentrálni. 

A csatár három országban, négy egymást követő évben is gólkirály lett, de a válogatottban nem ment annyira neki a góllövés: 27-szer lépett pályára, 5-ször talált be. 

A 31 éves Nikolics - aki 4,5 millió eurós piaci értékével a legértékesebb magyar játékos a világon - legutóbb márciusban, a skótok elleni barátságos meccsen játszott a válogatottban. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.