Ráborult egy emelőkosaras tűzoltóautó egy kisbuszra, egy ember meghalt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a baleset 16:015-kor a Nagyszőlős utca és a Budaörsi út kereszteződésében történt. A tűzoltók egy tűzesethez vonultak kék lámpával, szirénázva, amikor az oldalára borult a több 10 tonnás jármű.

A kisbuszban egy ember ült, ő a helyszínen meghalt. A tűzoltóautóban nem sérült meg senki.

Most is végzik a műszaki mentést, két daru emeli le a tűzoltóautót a kisbuszról. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kisbuszra borult tűzoltóautót emelnek daruval a Nagyszőlős utca és a Budaörsi út kereszteződésében 2018. május 3-án.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A BRFK közölte: a Budaörsi utat a BAH csomópont és a Karolina út között a rendőrök lezárták a helyszínelés idejére, terelésre kell számítani. (MTI, police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.