50 krokodilt foglaltak le a londoni reptéren

ÁLLAT
2018 május 04., 17:53
comments 30

A hatóságok azután döntöttek a hüllők lefoglalásáról Heathrow reptéren, hogy megállapították, az állatok szállítási körülményei nem feleltek meg az előírásoknak.

Az egyéves krokodilokat Malajziában tették gépre, és annyira zsúfoltan voltak összepakolva, hogy egymás ellen fordultak az út során. A tárolódobozokban a szabályozás szerint maximum négy krokodilnak lett volna hely, de dobozonként tíz-tíz hüllőt pakoltak bele.

Az út után egy állat elpusztult. A krokodilokat egy Cambridgeshire-i farmra szánták, ahol húsuk miatt nevelték volna őket, de jelenleg a veszélyeztetett fajokkal foglalkozó nemzetközi szervezet szakemberei figyelnek rájuk. A brit belügyminisztérium szerint a 49 állatnak új otthont fognak keresni. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.