50 krokodilt foglaltak le a londoni reptéren

A hatóságok azután döntöttek a hüllők lefoglalásáról Heathrow reptéren, hogy megállapították, az állatok szállítási körülményei nem feleltek meg az előírásoknak. 

Az egyéves krokodilokat Malajziában tették gépre, és annyira zsúfoltan voltak összepakolva, hogy egymás ellen fordultak az út során. A tárolódobozokban a szabályozás szerint maximum négy krokodilnak lett volna hely, de dobozonként tíz-tíz hüllőt pakoltak bele. 

Az út után egy állat elpusztult. A krokodilokat egy Cambridgeshire-i farmra szánták, ahol húsuk miatt nevelték volna őket, de jelenleg a veszélyeztetett fajokkal foglalkozó nemzetközi szervezet szakemberei figyelnek rájuk. A brit belügyminisztérium szerint a 49 állatnak új otthont fognak keresni. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.