600 ezer dollár szóródott szét az országúton, amikor menet közben kinyílt a pénzszállító ajtaja

Az indianapolisi rendőrség mindenki arra kér, aki szerdán pénzt talált az indianai országúton, hogy vigye vissza.Aznap ugyanis menet közben valahogy kinyílt egy pénzszállító ajtaja, elkezdtek kipotyogni a pénzeszsákok, és a környéket beborították a dollárok. A járőrök szerint 600 ezer dollár szóródott szét az úron. Egyelőre nem tudni, hogy műszaki vagy emberi hiba okozta a balesetet.

A pénzszóró furgon vezetője a rendőrségnek azt mondta, csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor egy másik sofőr mutogatni kezdett a kocsija vége felé. A rendőrök szerint a környéken haladó emberek kipattantak az autókból, hogy felmarkolják a pénzt. A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a balesettől függetlenül még ugyanúgy lopásnak számít, ha valaki felszedte a pénzt.

A rendőrség egy iskolabusz vezetőjét keresi, aki direkt azért fékezett le, hogy pénzt szedjen össze. Rajta kívül még négy embert keresnek, akik egy fehér pickupból ugrottak ki, és felkaptak egy zsák pénzt. An rendőrség azt ígéri, hogy aki önként visszaszolgáltatja a pénzt, nem büntetik meg. (Fox)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.