600 ezer dollár szóródott szét az országúton, amikor menet közben kinyílt a pénzszállító ajtaja

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Az indianapolisi rendőrség mindenki arra kér, aki szerdán pénzt talált az indianai országúton, hogy vigye vissza.Aznap ugyanis menet közben valahogy kinyílt egy pénzszállító ajtaja, elkezdtek kipotyogni a pénzeszsákok, és a környéket beborították a dollárok. A járőrök szerint 600 ezer dollár szóródott szét az úron. Egyelőre nem tudni, hogy műszaki vagy emberi hiba okozta a balesetet.

A pénzszóró furgon vezetője a rendőrségnek azt mondta, csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor egy másik sofőr mutogatni kezdett a kocsija vége felé. A rendőrök szerint a környéken haladó emberek kipattantak az autókból, hogy felmarkolják a pénzt. A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a balesettől függetlenül még ugyanúgy lopásnak számít, ha valaki felszedte a pénzt.

A rendőrség egy iskolabusz vezetőjét keresi, aki direkt azért fékezett le, hogy pénzt szedjen össze. Rajta kívül még négy embert keresnek, akik egy fehér pickupból ugrottak ki, és felkaptak egy zsák pénzt. An rendőrség azt ígéri, hogy aki önként visszaszolgáltatja a pénzt, nem büntetik meg. (Fox)