HírTV: Uniós támogatással épített vendégházban él a fideszes Hörcsik Richárd

politika
2018 május 04., 01:59

Testvére pályázott és nyert, így lett a fideszes Hörcsik Richárd nagyszülői házából vendégház. Azonban ott turisták helyett csak az országgyűlési képviselővel és családjával találkoznak rendszeresen a szomszédok, számolt be a HírTV. A Nitor Abaúj Szociális Szövetkezet 18 milliót kapott a göncruszkai ház átalakítására 2015-ben. A HírTV beszámolója szerint a helyiek nem szívesen beszélnek az ügyről, bár van, aki szokott idegen autókat látni a háznál, a közvetlen szomszéd szerint a református lelkész Hörcsik és családja az ingatlan leggyakoribb vendége. A csatorna hiába próbálta megkérdezni az ügyről a képviselőt,

válasz helyett inkább csöndben maradt.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.