HírTV: Uniós támogatással épített vendégházban él a fideszes Hörcsik Richárd

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Testvére pályázott és nyert, így lett a fideszes Hörcsik Richárd nagyszülői házából vendégház. Azonban ott turisták helyett csak az országgyűlési képviselővel és családjával találkoznak rendszeresen a szomszédok, számolt be a HírTV. A Nitor Abaúj Szociális Szövetkezet 18 milliót kapott a göncruszkai ház átalakítására 2015-ben. A HírTV beszámolója szerint a helyiek nem szívesen beszélnek az ügyről, bár van, aki szokott idegen autókat látni a háznál, a közvetlen szomszéd szerint a református lelkész Hörcsik és családja az ingatlan leggyakoribb vendége. A csatorna hiába próbálta megkérdezni az ügyről a képviselőt, 

válasz helyett inkább csöndben maradt. 


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.