Jogtalanul vágták ki a margitszigeti fákat a teniszpálya bontásakor

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Rengeteg fát vágtak ki a Margitszigeten a teniszpálya bontását végző cég munkásai, a Főváros szerint jogtalanul. A HVG szerint az önkormányzat csak az épületek bontására bólintott rá, másra nem. 

"Nem adtunk tehát engedélyt vagy hozzájárulást fák és fásszárú növények kivágásához, illetve bármiféle új felépítmény előkészítési és kivitelezési munkálataihoz sem, hiszen nem léteznek még konszenzuson alapuló tervek,"

írja a lap. Az, hogy épül-e 26 méteres magas teniszcsarnok a Margitszigeten, továbbra sem egyértelmű. Budapest nem adott rá ki engedélyt, a törvényt Áder János megvétózta. A Magyar Teniszszövetség szűkszavúan annyit közölt: ők az ATP-vel és a kormánnyal kötött szerződésüknek megfelelően járnak el. Hogy ez mit is jelent pontosan, rejtély. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.