Jogtalanul vágták ki a margitszigeti fákat a teniszpálya bontásakor

Rengeteg fát vágtak ki a Margitszigeten a teniszpálya bontását végző cég munkásai, a Főváros szerint jogtalanul. A HVG szerint az önkormányzat csak az épületek bontására bólintott rá, másra nem. 

"Nem adtunk tehát engedélyt vagy hozzájárulást fák és fásszárú növények kivágásához, illetve bármiféle új felépítmény előkészítési és kivitelezési munkálataihoz sem, hiszen nem léteznek még konszenzuson alapuló tervek,"

írja a lap. Az, hogy épül-e 26 méteres magas teniszcsarnok a Margitszigeten, továbbra sem egyértelmű. Budapest nem adott rá ki engedélyt, a törvényt Áder János megvétózta. A Magyar Teniszszövetség szűkszavúan annyit közölt: ők az ATP-vel és a kormánnyal kötött szerződésüknek megfelelően járnak el. Hogy ez mit is jelent pontosan, rejtély. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.