Mészáros Lőrinc és felesége kijött a fényre

POLITIKA
2018 május 04., 14:34
comments 71

A BÉT honlapján jelent meg a közlemény, melyben Mészáros Lőrinc és felesége, Mészáros Beatrix bejelentették, hogy övék a Konzum Magántőkealap. Mint az Index írja, egy 2014-es törvénynek köszönhetően e magántőkealapok révén anonimitásában maradhatnak Magyarországon a bankok, szállodák, tőzsdei részvénycsomagok végső haszonszerzői. Ez a konstrukció azóta nagyon népszerű lett a NER elitkörnyékén.

Most maga Mészáros és Mészárosné fedte fel, amit eddig is sokan sejtettek, de tudni biztosan nem lehetett: hogy ők vannak a gigantikussá duzzadó gazdasági birodalom mögött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.