Wenger elköszönt az Arsenal szurkolóitól

futball
2018 május 06., 17:35
Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője integet a szurkolóknak a Burnley ellen az angol első osztályú bajnokságban játszott mérkőzés előtt a londoni Emirates Stadionban 2018. május 6-án. Ez volt az utolsó hazai pályán játszott meccse Wengernek az Arsenal szakvezetőjeként.
photo_camera Fotó: Matt Dunham/MTI/MTVA

Arsene Wenger, az Arsenal francia vezetőedzője búcsúzik a közönségtől Londonban, az Emirates stadionban. Vasárnap az angol bajnokságban hatodik helyen álló Arsenal 5-0 legyőzte a Burnley csapatát. Ez volt Wenger utolsó meccse hazai pályán. A francia 22 éven át volt az Arsenal szakvezetője, és a klub történetének leghosszabb ideig szolgált és legsikeresebb edzőjeként távozik. Háromszor nyerte meg a Premier League-et, és hétszer az FA kupát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.