A 18 éves J. László az Erzsébet téri óriáskeréknél fosztott ki négy fiatalt

bűnügy
2018 május 07., 06:21
comments 61
Az óriáskerék a fővárosi Erzsébet téren 2014. május 26-án.
photo_camera Az óriáskerék a fővárosi Erzsébet téren 2014. május 26-án. Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Vasárnap hajnalban Budapest V. kerületében J. László 18 éves budapesti lakos az Erzsébet téri óriáskerék közelében, a Hild téri játszótérnél beszélgetni kezdett négy fiatal fiúval. A rövid ismeretség után J. László egy telefonhívás idejére elkérte az egyik fiú mobiltelefonját, hogy felhívhassa az ismerősét.

A fiú odaadta, majd megpróbálta visszakérni a telefonját, de J. László nem adta vissza, sőt megfenyegette őt és a többi fiút is, hogy bántani fogja őket, ha nem adják oda a pénzüket. Miután J. László megszerezte a fiatalok pénzét, futva távozott a helyszínről.

A belvárosi rendőrök hamar azonosították, és még aznap délután a Bűnügyi Bevetési Osztállyal közreműködve az V. kerületi lakásán elfogták. Rablás gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették, előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.