Egy csomag Mentos miatt rántott fegyvert egy túlpörgött rendőr Kaliforniában

idióta rekordok
2018 május 07., 20:23
comments 132

Jose Arreola még március közepén ment be egy boltbana kaliforniai Buena Parkban, hogy vegyen egy csomag Mentost. Miközben kapta vissza az aprót, már zsebre is tette a mentolos cukrot. Erre a mögötte álló, szolgálaton kívüli rendőr egyből elővette a pisztolyát, hogy azonnal tegye vissza, és tűnjön el a boltból. Arreola hiába magyarázta, hogy már kifizette, a rendőr tovább fenyegette.

link Forrás

Először azt is nehéz volt eldönteni, hogy egy teljesen indokolatlan intézkedés vagy éppen egy rablás történik éppen. Miután a pénztáros felvilágosította a túlmozgásos rendőrt, hogy Arreola tényleg kifizette a Mentost, bocsánatot kért tőle, majd visszállt mögé, mintha mi sem történt volna.

Később az Arreola az NBC-nek azt mondta, azét szúrhatta ki, mert nem fehér. A helyi rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. (Vox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.