Egy nő bedrogozta az 5 hónapos csecsemőjét, a gyerek ezt nem élte túl

bűnügy
2018 május 07., 07:01
comments 136

Kábítószer okozta egy csecsemő halálát, a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a nő előzetes letartóztatását. A nő ellen 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított az élettársával januárban egy hotelben szállt meg, ahová magukkal vitték az 5 hónapos gyereküket is. A nő, aki egyébként maga is kábítószer-fogyasztó, ismeretlen körülmények között olyan mennyiségű kábítószert juttatott a csecsemő szervezetébe, hogy a gyerek belehalt. Az eddigi adatok szerint kizárt, hogy a kábítószer természetes úton került a csecsemő szervezetébe, halálát a drog kiváltotta oxigénhiány és légzési elégtelenség okozta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.