Halálos adag amfetamint adott az öt hónapos csecsemőjének egy csongrádi nő

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ügyészség egyelőre nem tudja, hogyan jutott az amfetamin annak a csecsemőnek szervezetébbe, aki januárban halt meg  oxigénhiány és fulladás miatt. Ugyanakkor azt megállították, hogy az anyag mennyisége egy felnőt adagját is meghaladta. A rendőrségi szakértő szerint ekkora mennyiség nem kerülhetett a szervezetébe természetes úton, vagyis például anyatejjel. 

Az anya és élettársa még januárban szállt meg a gyerekkel együtt egy balástyai szállodában. Az üzletvezető az RTL Klub Híradójának elmondta, hogy a gyerek nagyon sírt, amikor a pár bejelentkezett. Éjszaka hívtak mentőt a gyerekhez, akik próbálták újraéleszteni a gyereket. A nőt emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.