Halálos adag amfetamint adott az öt hónapos csecsemőjének egy csongrádi nő

Az ügyészség egyelőre nem tudja, hogyan jutott az amfetamin annak a csecsemőnek szervezetébbe, aki januárban halt meg  oxigénhiány és fulladás miatt. Ugyanakkor azt megállították, hogy az anyag mennyisége egy felnőt adagját is meghaladta. A rendőrségi szakértő szerint ekkora mennyiség nem kerülhetett a szervezetébe természetes úton, vagyis például anyatejjel. 

Az anya és élettársa még januárban szállt meg a gyerekkel együtt egy balástyai szállodában. Az üzletvezető az RTL Klub Híradójának elmondta, hogy a gyerek nagyon sírt, amikor a pár bejelentkezett. Éjszaka hívtak mentőt a gyerekhez, akik próbálták újraéleszteni a gyereket. A nőt emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.