A korán kelők jutalma egy kellemes koranyári hajnal

időjárás
2018 május 09., 04:10
comments 255

Jó reggelt kívánok, ne felejtsék ma otthon az esernyőt. Ahogy az már a hirtelen felmelegedő légtömegeknél előfordul, ma kifejezetten csapadékos, záporos, zivataros időre számíthatunk. A gomolyfelhőképződés az ország északi felében már délelőtt megkezdődik, így a felmelegedés is mérsékeltebb marad. Míg Szegeden és környékén 23, addig az északi határ mentén inkább csak 16-18 fok várható.

Délutánra délen már kifejezetten nyárias 25-28 fokok lesznek, északon 22-25 fok lesz a maximum. Ugyanitt hatalmas záporokra is számíthatunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.