Andy Vajna sportcsatornáira kerül a spanyol és az olasz bajnokság

Nemcsak a Jockey TV-vel erősít az állami hitelből Andy Vajna által megvásárolt TV2 Média Csoport, hanem két új sportadót is indítanak.

Ezt már egy ideje lehetett tudni, hiszen a Spíler TV-t nemrég átnevezték Spíler 1-re. A héten viszont nemcsak azt jelentették be, hogy hamarosan indul a Spíler 2 és a Spíler 3, hanem hogy két jelentős igazolást is végrehajtott Vajna cége: ezentúl a világ tán legjobb bajnoksága, az angol mellett náluk lehet majd követni a spanyol és az olasz bajnoki fordulókat is. 

Ezenkívül az ősztől a Spíler már Bajnokok ligája meccseket is fog közvetíteni. (via nso.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.