Andy Vajna sportcsatornáira kerül a spanyol és az olasz bajnokság

Nemcsak a Jockey TV-vel erősít az állami hitelből Andy Vajna által megvásárolt TV2 Média Csoport, hanem két új sportadót is indítanak.

Ezt már egy ideje lehetett tudni, hiszen a Spíler TV-t nemrég átnevezték Spíler 1-re. A héten viszont nemcsak azt jelentették be, hogy hamarosan indul a Spíler 2 és a Spíler 3, hanem hogy két jelentős igazolást is végrehajtott Vajna cége: ezentúl a világ tán legjobb bajnoksága, az angol mellett náluk lehet majd követni a spanyol és az olasz bajnoki fordulókat is. 

Ezenkívül az ősztől a Spíler már Bajnokok ligája meccseket is fog közvetíteni. (via nso.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.