Jockey TV néven indít új csatornát a TV2

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A 24.hu írt róla, hogy TV2 Média Csoport új csatornákkal bővül, jön például a Jockey TV, amin olyan régi sorozatok futnak majd, mint a Dallas és a Columbo. 

Ezen kívül indítanak egy új filmcsatornát is, Moziverzum néven. Az év végére 15 csatornával terveznek, többek között új sportcsatornák is jönnek a Spíler mellé. 

A TV2 Csoportot Andy Vajna vásárolta meg 2015-ben, természetesen állami hitelek segítségével


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.