Kubatov Gábor egy üzemcsarnoknak kinéző, látszólag ablaktalan házba költözött

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Üzemnek vagy erődnek" beillő házba költözött Kubatov Gábor a HVG értesülései szerint. A Soroksár felkapott részén álló ház a lap értesülései szerint Kubatov 80 éves anyósának nevére lett bejegyezve, így nemhogy Kubatov, de még közvetlen családtagjai vagyonbevallásában se kell feltüntetni.

A komplexum kívülről inkább tűnik üzemcsarnoknak, például azért, mert egy ablakot se látni a bádogtetős szerkezeten, ami egy többlakásos családi ház mellett műhelyből és garázsból áll. Hogy mennyibe került, azt nem tudni, Kubatov vagyonnyilatkozatában, amely szerint a képviselő tavaly hatszázezer forinttal és egy autóval gazdagodott csupán, nem szerepel.

A HVG szerint a környéken az ennél kisebb telkeken álló családi házakat 70-100 millió forintért árulják.

Kubatov eredeti foglalkozása autószerelő. A HVG értesülései szerint a ház így menekülőútként is szolgálhat, mert ha egyszer Kubatov visszavonulna a politikától, a hatalmas, hangárszerű épületben be tudja rendezni műhelyét.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.