Kubatov Gábor egy üzemcsarnoknak kinéző, látszólag ablaktalan házba költözött

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Üzemnek vagy erődnek" beillő házba költözött Kubatov Gábor a HVG értesülései szerint. A Soroksár felkapott részén álló ház a lap értesülései szerint Kubatov 80 éves anyósának nevére lett bejegyezve, így nemhogy Kubatov, de még közvetlen családtagjai vagyonbevallásában se kell feltüntetni.

A komplexum kívülről inkább tűnik üzemcsarnoknak, például azért, mert egy ablakot se látni a bádogtetős szerkezeten, ami egy többlakásos családi ház mellett műhelyből és garázsból áll. Hogy mennyibe került, azt nem tudni, Kubatov vagyonnyilatkozatában, amely szerint a képviselő tavaly hatszázezer forinttal és egy autóval gazdagodott csupán, nem szerepel.

A HVG szerint a környéken az ennél kisebb telkeken álló családi házakat 70-100 millió forintért árulják.

Kubatov eredeti foglalkozása autószerelő. A HVG értesülései szerint a ház így menekülőútként is szolgálhat, mert ha egyszer Kubatov visszavonulna a politikától, a hatalmas, hangárszerű épületben be tudja rendezni műhelyét.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.