Kubatov Gábor egy üzemcsarnoknak kinéző, látszólag ablaktalan házba költözött

POLITIKA
2018 május 09., 05:27
comments 236

"Üzemnek vagy erődnek" beillő házba költözött Kubatov Gábor a HVG értesülései szerint. A Soroksár felkapott részén álló ház a lap értesülései szerint Kubatov 80 éves anyósának nevére lett bejegyezve, így nemhogy Kubatov, de még közvetlen családtagjai vagyonbevallásában se kell feltüntetni.

A komplexum kívülről inkább tűnik üzemcsarnoknak, például azért, mert egy ablakot se látni a bádogtetős szerkezeten, ami egy többlakásos családi ház mellett műhelyből és garázsból áll. Hogy mennyibe került, azt nem tudni, Kubatov vagyonnyilatkozatában, amely szerint a képviselő tavaly hatszázezer forinttal és egy autóval gazdagodott csupán, nem szerepel.

A HVG szerint a környéken az ennél kisebb telkeken álló családi házakat 70-100 millió forintért árulják.

Kubatov eredeti foglalkozása autószerelő. A HVG értesülései szerint a ház így menekülőútként is szolgálhat, mert ha egyszer Kubatov visszavonulna a politikától, a hatalmas, hangárszerű épületben be tudja rendezni műhelyét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.