Kocsis-Cake Olivio veheti át Karácsony Gergely parlamenti mandátumát

2018 május 10., csütörtök 9:30
202

Fotó: Kocsis-Cake Olivio FB / Steindl Gabi

A Magyar Idők ír arról, hogy a Párbeszéd pártigazgatója veheti át az MSZP-vel közös miniszterelnökjelölt, Karácsony Gergely helyét a most megalakuló parlamentben. Az értesülést kérdésünkre a Párbeszéd egy másik képviselője, Tordai Bence megerősítette.

Karácsony Gergely Zugló polgármestereként kénytelen döntést hozni, hogy az önkormányzatban vagy az országgyűlésben folytatja-e a munkát, és a jelek szerint úgy döntött, hogy polgármesteri székét tartja meg. 

A lap szerint V. Naszályi Márta is versenyben van a képviselői posztért, de valószínűleg a Szabó Tímea támogatását élvező Kocsis-Cake Olivio lesz a befutó. A konkrét döntést a párt május végi taggyűlése hozza majd meg. 

A kormánylap legfontosabb információként azt közli az apai ágon bissau-guineai származású politikusról, hogy Soros, mert politikusi pályája előtt  a Kurt Lewin Alapítványnak, a Rádió Café és a Civil Rádió mellett dolgozott ott is. 

A Párbeszéd hivatalosan azt közölte, hogy "a Magyar Időkben megjelenő híreket nem kommentáljuk. Karácsony Gergely mandátum pótlásáról a taggyűlés dönt, május 27-en. A cikkben felmerülő nevekkel kapcsolatban sem kívánunk semmit elmondani. "

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt