P. József egy RENDŐRSÉG feliratú pólóban, a biciklijére szerelt szirénával próbált bírságolni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy nyíracsádi lakos szerdán dél körül azzal hívta fel a helyi körzeti megbízottat, hogy egy férfi rendőrnek adta ki magát, és meg akarta őt büntetni. A főtörzszászlós értesítette a kollégáit, és azonosította a feltételezett elkövetőt.

Nem jött be a kamu Pacific Blue: a járőrök elfogták a 48 éves nyírmártonfalvai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint RENDŐRSÉG feliratú pólóban, a biciklijével közlekedett, amikor a járművén felszerelt szirénával egy másik biciklist megállított, majd magát rendőrnek kiadva szabálysértés elkövetése miatt meg akarta bírságolni.

A sértett azt mondta az álrendőrnek, hogy nincs nála pénz, mire a gyanúsított közölte vele, hogy akkor csak figyelmezteti, de legközelebb fel fogja jelenteni. A gyanúsított a kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy azért követte el a bűncselekményt, mert pénzhez akart jutni.

Fotó: police.hu

P. Józsefet előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre, és ellene csalás  megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a nyomozó hatóság. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.