Sándor nyuszi volt az ismerkedéshez, ezért inkább telefonon zaklatta a nőt, aki tetszett neki

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Vádemelést javasol a rendőrség egy sarkadi férfi ellen, aki 2017 szeptemberében telefonon kezdett zaklatni egy nőt, akivel meg akart ismerkedni, de nem mert bemutatkozni neki.

R. Sándor másfél hónap alatt több mint negyvenszer hívta fel telefonon a sarkadi nőt.

A hívó eleinte nem szólt bele a telefonba, pár másodperc hallgatás után bontotta a vonalat. Később már a nevén szólította a nőt, de ő maga nem mutatkozott be. Azt viszont többször is elmondta, hogy tetszik neki és meg akar ismerkedni vele. Miután a nő értesítette a rendőrséget, a nyomozók rövid időn belül azonosították az ismeretlen telefonszám tulajdonosát, a 38 éves sarkadi R. Sándort.

A férfi a kihallgatásán elmondta a rendőröknek, hogy egy adás-vételi ügy kapcsán egyszer találkozott a nővel, és nagyon megtetszett neki, de személyesen nem mert kezdeményezni nála. A rendőrség R. Sándort zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az elrendelt nyomozást 2018. május 10-én lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. (Police.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.