Amire a fél világ vágyik: lefilmezték, ahogy a gepárdok majdnem levadásszák a debil francia turistákat

Sok szempontból is tanulságos videót forgatott egy helyi szafariparkot meglátogató holland család. A fokozatosan felpörgő videó elején az látható, hogy a Beekse Bergen nevű parkban az előttük ülő autóban haladó francia család egy csoport gepárdot meglátva nemcsak megáll, de ki is száll a kocsijából. Bár itt még egészen közel maradnak a járműhöz, és a macskafélék csak lazán heverésznek, a hollandok már itt totális extázisba esnek a turisták felelőtlenségét látva.

A következő jelenetnél bezzeg már valósággal visítanak. A franciák, akiknek a jelek szerint nem fejlődött ki a barázdált agykérgük, ekkor ugyanis jócskán eltávolodnak az autótól, miközben egy rakás gepárd közelít hozzájuk futólépésben. Meg is támadják őket, hőseink pedig először tessék-lássék módon, aztán már jól megrémülve menekülnek vissza a járműbe. Az utolsók között egy anya, karon ülő kisgyerekével.

A videóban mindezek mellett a legjobb a holland család kommentárja, még nyelvtudás nélkül is. 

Úgy tűnik ugyanis, hogy ha egy holland igazán heves izgalmi állapotba kerül, angolul kezd álmélkodni. 

A hollandok csodálkozó hangjai pedig olyanok, hogy nekik kéne hangeffektezniük minden animációs filmet.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.