„Amúgy is haldoklik” – mondta a Fehér Ház alkalmazottja, amikor szóba került, hogy McCain nem támogatja Trump jelöltjét a CIA élére

2018 május 11., péntek 6:28
103

A CNN számolt be róla, hogy a Fehér Ház stábjának tagja, Kelly Sadler reagált így arra a felvetésre, amikor szóba került, hogy az agydaganattal küzdő republikánus szenátor, John McCain nem támogatja Donald Trump jelöltjét a CIA élére. 

Sadler kommunikációs feladatokat lát el a Fehér Házban, és más fehérházi alkalmazottak előtt beszélt erről. A CNN-nek nyilatkozó forrás szerint viccnek szánta a mondatát, de nem vették úgy. A kijelentésből péntekre botrány lett, már McCain szenátor felesége, Cindy McCain is tiltakozott miatta

McCain szerdán írt egy levelet szenátortársainak, melyben arra kérte őket, ne támogassák Gina Haspel kinevezését a CIA élére, mivel személye kínzással felérő kihallgatási technikák alkalmazásához köthető. 

A Fehér Ház közleményben jelezte, hogy nagyon tisztelik McCain elkötelezettségét az országáért, Sadler pedig a szenátor lányát, Meghan McCaint hívta fel, hogy elnézését kérjen a szavaiért. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt