Beszámítható, így büntethető a Teréz körúti robbantó

bűnügy
2018 május 11., 07:40
comments 62

A héten megérkezett az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet elmeorvosi szakértői véleménye, árulta el a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László édesapja a 24.hu-nak.

"Az áll ugyanis benne, hogy a fiam teljesen normális, beszámítható,"

tette hozzá. Az apa szerint fia jobban van mentálisan, bár látogatókat továbbra sem fogad, de telefonon sokat beszélnek, kimerítik a heti hetven perces keretet. Kérvényezték szabadlábra helyezését, P. László bízik benne, hogy jóvahagyják a kérvényt és hazaengedik. Az apa kijelentette: fia

"nem érti, miért van benn. Azt mondta, hogy kirakatta a tévét a cellából, és energiákról szóló cikkeket küldjek be neki. Álmodozik és filozofál."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.