Gulyás nem akart miniszter lenni

POLITIKA
2018 május 11., 10:35
comments 70

"Részemről ilyen törekvés valóban nem volt," válaszolta Gulyás Gergely Azurák Csabának arra a szembesítésére, hogy korábban arról beszélt, nincsenek miniszteri ambíciói. 

"Ez megfelelt a valóságnak,"

mondta a Lázár János székét elfoglaló Gulyás. Elmondása szerint jól érezte magát a Törvényhozási Bizottság élén is és frakcióvezetőként is. 

"De a miniszterelnök úr elmondta a terveit, elképzeléseit, és én nem elzárkóztam ettől,"

tette hozzá.

link Forrás

Gulyás megerősítette: folytatódnak a Kormányinfók. Tervei szerint minden kormányülés után kiáll az újságírók elé. Kormányüléseket viszont az eddigi heti helyett két heti rendszerességgel tartanak majd.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.