Kamu zaklatási botrány után kirúgta a Klik az igazgatót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Felháborodtak a tanulók, kétszáz szülő pedig még petíciót is írt, mert hamis pedofil vádak után mégis kirúgta a Klik egy Pest megyei iskola igazgatóját és helyettesét, írja a Blikk. Három lány vádolt meg egy tanárt, hogy molesztálta őket, de a belső vizsgálat megállapította: a tanulók hazudtak. 

A három lányt, akik csak azért találták a molesztálást, hogy tanárukat kirúgassák, azonnal eltanácsolták az iskolától. Másnap mégis megjelentek.

Ezt látva nem engedték őket korábbi osztályukba, hanem könyvtárba irányították őket, ahol felügyelet mellett tanultak aznap. A szülők ennek nem örültek, bepanaszolták az iskolát a fenntartónál. A Klik pedig végül április végén döntött: kirúgta az igazgatót és helyettesét. A Blikk hiába kerest

a Klik illetékes tankerületi igazgatóját, és a Klik sajtóosztályát, választ és indoklást, hogy miért menesztették az intézményvezetőket, nem kaptak. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.