Népszava: a TEK sportpályája lesz a Hős utcai gettó helyén

POLITIKA
2018 május 11., 04:17
comments 75

Bár a lakók továbbra sem tudják, hogy mi lesz a sorsuk, a terület jövője úgy tűnik biztos. A Népszava úgy tudja, hogy a Hős utcai gettó jelenlegi telkén egy sportkomplexumot alakítanák ki, 

amit elsősorban a szomszédos TEK, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem és a Készenléti Rendőrség munkatársai, tanulói használnának majd.

A tervek szerint

  • műfüves focipályát, 
  • egy rekortán pályát, 
  • valamint egy futópályát alakítanának ki 9200 négyzetméteren. 
photo_camera Fotó: botost/444.hu

A lakók továbbra sem tudják, hogy mi lesz velük. A lap úgy tudja, hogy a két lebontásra ítélt lakóépületből 2019 végéig költöztetnék ki az embereket. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.