Népszava: a TEK sportpályája lesz a Hős utcai gettó helyén

Bár a lakók továbbra sem tudják, hogy mi lesz a sorsuk, a terület jövője úgy tűnik biztos. A Népszava úgy tudja, hogy a Hős utcai gettó jelenlegi telkén egy sportkomplexumot alakítanák ki, 

amit elsősorban a szomszédos TEK, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem és a Készenléti Rendőrség munkatársai, tanulói használnának majd.

A tervek szerint

  • műfüves focipályát, 
  • egy rekortán pályát, 
  • valamint egy futópályát alakítanának ki 9200 négyzetméteren. 
Fotó: botost/444.hu

A lakók továbbra sem tudják, hogy mi lesz velük. A lap úgy tudja, hogy a két lebontásra ítélt lakóépületből 2019 végéig költöztetnék ki az embereket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.