A nagypapa ölhette meg a nagymamát, a lányukat és a négy kisunokájukat az ausztráliai vérengzésben

Borzalmas családi tragédia állhat annak az ausztrál esetnek a hátterében, ami az egész világsajtót bejárta, miután pénteken hét ember golyóütötte holttestére bukkantak a Perth-től 270 kilométerre található Osmington nevű falu egyik szerény külsejű házában.

Az áldozatok azonosítása után két fontos dolog derült ki:

  • Mind közeli rokonok voltak: egy házaspár, Cynda és Peter Miles, a felnőtt lányuk, Katrina és az ő négy, 8 és 13 éves kor közötti gyereke, két lány és két fiú.
  • Nem nyomoznak tovább, mert kiderült, hogy a gyilkos az áldozatok között van. Azt azonban egyelőre nem árulta el a rendőrség, hogy ki lőtte le a többieket, majd végzett magával is. 

A rendőrség tájékoztatóján nem erősítették meg, de nem is cáfolták azt a sajtóértesülést, hogy a rendőrséget Peter Miles értesítette volna, miután kiirtotta a családtagjait, hogy a telefon lerakása után saját magával is végezzen.

A rendőrség annyit mondott, hogy egy áldozatot az épületeken kívül találtak meg- egy ház és egy lakóépületté átalakított pajta áll a telken - a két nő egyikét a főépületben, míg az öt további családtagot, köztük a négy gyereket a pajtában.

(via New York Times)


Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.