Búcsúzóul megkoronázták Hoppál Péter kulturális államtitkárt

POLITIKA
2018 május 12., 14:09
comments 117

Az Index már korábban úgy értesült, hogy Fekete Péter cirkuszigazgató válthatja a kulturális államtitkárság élén Hoppál Pétert, és a héten már a Magyar Idők is ebben a szellemben írt lelkendező portrécikket az egykori bűvészről.

Hoppál mindenestre elbúcsúzott a csapatától egy visegrádi kiránduláson, amelynek képes beszámolóját ezzel a fiatalos szöveggel posztolta Facebookra:

A legszuperebb államtitkárság búcsú-csapatépítője Visegrádon. 👍😉 

❤️ Szép volt, Kultúra! ❤️

A képekből kiderül, hogy a leköszönő államtitkárt megkoronázták, de voltak lovagias játékok és lakoma is.

photo_camera Fotó: Facebook/Hoppál Péter

Az biztos, hogy fel van adva a lecke a bűvész úrnak, Hoppál Péter pedig a Kulturális Bizottságban folytathatja kedélyes munkáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.