Eltűnt egy térben nehezen tájékozódó férfi Szokályáról, a rendőrség keresi

eltűnt
2018 május 13., 18:43

A váci rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy “térben nehezen tájékozódó” férfi megtalálásához.

A jelenlegi adatok szerint a 33 éves Ladislav Rigó szlovák állampolgár 2018. május 13-án hajnalban a szokolyai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet.

photo_camera Ladislav Rigó  Forrás: police.hu

A férfi eltűnésekor sötétkék kapucnis kabátot, sötétkék farmernadrágot, szürke-fehér színű sportcipőt viselt, valamint magával vitt egy H&M feliratú, fehér reklámtáskát.

A váci rendőrök kérik, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen, elérhetőségek itt. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.