Valaki szándékosan szennyezi az üzletláncok tejtermékeit

élelmiszer
2018 május 13., 08:25
comments 351

A Nébih közleményben figyelmeztetett arra, hogy valaki több üzletlánc tejtermékeinél is beszennyezte, hogy gazdasági kárt okozzon ezzel. Arra kérnek mindenkit, hogy nagyon figyeljen a csomagolás sértetlenségére, és csak ennek ellenőrzése után vegye meg, illetve fogyassza el az adott élelmiszert.

A Népszavának jelezték, hogy az érintett üzletláncok, a Nébih és a nyomozóhatóság között folyamatos a kapcsolattartás a probléma kezelése érdekében. Ugyanakkor nem árulták el, hogy melyik üzletláncoknál találtak szennyezett terméket. A szennyezéssel érintett termékeket az élelmiszer-vállalkozások azonnal visszahívták a forgalomból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.