Az 1300 milliárdos csengeri asszony maradna Svájcban, amíg csak lehet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ügyfelem nem járult hozzá az egyszerűsített kiadatáshoz, így a normál rend szerint járnak el az ügyében. Semmi többet nem kíván mondani addig, míg az asszony haza nem érkezik - mondta a Blikknek Szabó Gáborné Mária ügyvédje, Helmeczy László. 

Ez akár hatvan napig is eltarthat.

Szabó Gáborné Máriát csalás miatt tartóztatták le Svájcban. Ő az, aki Kósa Lajos állítása szerint átverte őt azzal, hogy 1300 milliárd forintnyi vagyont örökölt, és ezt be akarta fektetni. 

A történettel sok más embert is átvert Csengeren, ahol a várható mesés vagyonra hivatkozva folyamatosan kölcsönöket vett fel, majd ezeket nem fizette vissza. Az asszony férje a közelmúltban öngyilkos lett, és Szabó Gáborné Mária állítása szerint halála előtt ő értesítette a sajtót.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.