Elszökött a francia buldog, egy nő befogadta, és kereste a gazdáját, de egy csalónak adta oda

bűnügy
2018 május 14., 09:48
comments 159

Egy törökszentmiklósi nő az interneten is segítséget kért, hogy a szombat este a kertes háza udvaráról elszökött a fajtiszta francia buldogját megtalálja. A települést is végigjárta az ismerőseivel, és egy fontos információhoz jutott.

Egy hölgy befogadta a család kedvencét, majd a közösségi médián keresztül kereste a gazdáját. Másnap ennél a hölgynél jelentkezett egy fiatalember, aki azt mondta, ha nem vitték el a buldogot, akkor ő elviszi. Nem sokkal később a férfi kocsival érkezett a kutyáért, és elvitte.

De a gazdának sikerült kiderítenie a fiatal férfi nevét és címét, ahol a férjével együtt megjelent. Az ott lakó P. Zoltán viszont nem engedte be őket, és tagadta, hogy a kutya nála lenne. A nő hallotta a kutyája ugatását, és rendőrt hívott. A több 100 ezer forintot érő francia buldog egy óra múlva – összesen 24 órán belül – vissza is került a gazdájához.

photo_camera Illusztráció: Betty Wills/Wikipedia

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a 21 éves P. Zoltán ellen lopás miatt indított eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.