Elszökött a francia buldog, egy nő befogadta, és kereste a gazdáját, de egy csalónak adta oda

Egy törökszentmiklósi nő az interneten is segítséget kért, hogy a szombat este a kertes háza udvaráról elszökött a fajtiszta francia buldogját megtalálja. A települést is végigjárta az ismerőseivel, és egy fontos információhoz jutott.

Egy hölgy befogadta a család kedvencét, majd a közösségi médián keresztül kereste a gazdáját. Másnap ennél a hölgynél jelentkezett egy fiatalember, aki azt mondta, ha nem vitték el a buldogot, akkor ő elviszi. Nem sokkal később a férfi kocsival érkezett a kutyáért, és elvitte.

De a gazdának sikerült kiderítenie a fiatal férfi nevét és címét, ahol a férjével együtt megjelent. Az ott lakó P. Zoltán viszont nem engedte be őket, és tagadta, hogy a kutya nála lenne. A nő hallotta a kutyája ugatását, és rendőrt hívott. A több 100 ezer forintot érő francia buldog egy óra múlva – összesen 24 órán belül – vissza is került a gazdájához.

Illusztráció: Betty Wills/Wikipedia

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a 21 éves P. Zoltán ellen lopás miatt indított eljárást. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.