Orbán: A magyar emberek a Stop Sorosra szavaztak

POLITIKA
2018 május 14., 13:38

Amint megalakul az új magyar kormány, és megtartotta az első ülését, azonnal benyújtják az Országgyűlés elé a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás tervezetét – mondta Orbán Viktor kormányfő Varsóban.

Orbán Viktor miniszterelnök Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel folytatott megbeszélését követően sajtótájékoztatót tart a varsói miniszterelnöki hivatalban 2018. május 14-én.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel folytatott megbeszélését követően sajtótájékoztatót tart a varsói miniszterelnöki hivatalban 2018. május 14-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Kérdésre elmondta: a Stop Soros törvénycsomag volt a választás egyik legfontosabb kérdése, ennek a megvalósítását vállalták, a magyar emberek erre szavaztak, „amit mi vállaltunk, azt teljesíteni is fogjuk”.

Orbán szerint már a múlt hét végén végeztek szakmai munkát a miniszterekkel, és összeállították az alkotmánymódosítás és a Stop Soros törvénycsomag tartalmi elemeit. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.